Creatieve levensplanning

Als een vis in het water, zo voelt iemand zich die zijn tijd vult met dingen die bij hem of haar passen. De creatieve levensplanning is een ontdekkingstocht naar uw persoonlijke mogelijkheden. U leert hoe u uw leven actief en creatief vorm kunt geven.

U krijgt een helder beeld van uw competenties (talenten, persoonlijkheidssterkten, valkuilen en waarden) en vooral van datgene wat u ten diepste motiveert. Op basis hiervan ontwikkelt u een persoonlijke visie voor uw toekomst. Deze visie werkt u uit in een concreet plan op het gebied van werk, familie/vrienden, vrije tijd en maatschappelijke betrokkenheid.

Doelgroep

Creatieve levensplanning is voor mensen die hun eigen kwaliteiten en talenten willen ontdekken, die een andere wending aan hun (beroeps)leven willen geven op basis van gefundeerde argumenten en die meer uit het leven willen halen.

Onderwerpen

De creatieve levensplanning leidt u door 5 fasen:

  1. Waar kom ik vandaan? Op zoek naar kwaliteit in uw verleden.
  2. Wat heb ik in me? Op zoek naar mogelijkheden door te ontdekken: wie u bent, wat u kunt, en wat u motiveert.
  3. Waar wil ik naar toe? Een ‘creatieve reis’ maken in de toekomst, visie ontwikkelen en concrete doelstellingen formuleren.
  4. Hoe train ik mijzelf? Handvatten om uzelf te motiveren en stappen te zetten om na het seminar mee verder te gaan.
  5. Wie ondersteunt me daarbij? Tips om personen te vinden die u helpen bij het realiseren van uw plannen.

 

logoPDF

 

 

 

 

Individueel traject

De creatieve levensplanning is een traject ontwikkeld door xpand, waar Veerle mee samen werkt en kan individueel gevolgd worden. Dit traject wordt doorlopen in vijf gesprekken van 2 à 3 uur. Voor meer info of inschrijven, neem gerust vrijblijvend contact.