Over mezelf

Ik ben gedreven om mensen te helpen met meer veerkracht en vreugde in het leven te staan. Als gepassioneerde coach ondersteun ik mensen bij het vinden en ontwikkelen van hun doelstellingen, passies, talenten en sterktes. Ik ben enthousiast en geloof dat iedereen het potentieel heeft om te blijven groeien. Op een empathische manier verruim ik de blik en daag uit tot nieuwe stappen.

Het is mijn vaste overtuiging en ervaring dat we steeds kunnen kiezen hoe we met een situatie omgaan. Ook moeilijke situaties zijn een kans om te groeien en op een rijkere manier in het leven te staan.

Het is ook mijn passie mensen uit de zorgsector te ondersteunen in het bieden van ‘warmhartige’ zorg. Vanuit mijn eigen ervaringen binnen de zorgsector als leidinggevende bied ik praktijkgerichte coaching en trainingen. Deze zijn vooral gericht op o.a. het verhogen van zelfinzicht en veerkracht, betere samenwerking in het team, omgaan met veranderingen…

Sedert enkele jaren combineer ik 2 passies en bied ik coaching aan in de natuur, zowel teamcoaching in de natuur, als individuele coaching ivm loopbaan, omgaan met verlies of burn-out.

Ik studeerde pediatrische verpleegkunde, volgde certificatie-opleiding coaching en teamcoaching bij Coaching Square, een opleiding ‘loopbaan met zorg’, een licentie-opleiding bij persolog tot DISCtrainer en bij Xpand de licentie-opleiding voor de studiekeuzebegeleiding ‘one-2-be’, opleiding tot coach in de natuur bij Inverde, heb ervaring als leidinggevende, staflid, vertrouwenspersoon en pastoraal werker, volgde heel wat vorming ivm coaching, teamtraining, leidinggeven, creatieve levensplanning, loopbaancoaching in de natuur, rouwen en rouwbegeleiding, omgaan met kwetsuren,…

Mensen zien mij als iemand die goed is in het luisteren, onthalen, veiligheid creëren, coachen, bemoedigen en in het aanmoedigen eigen mogelijkheden te ontdekken, te zoeken naar wegen die terug leven geven.