Reacties

Coaching

Moeilijkheden worden vanuit de kern aangepakt

Veerle: leert je (meer) geloven in jezelf, is rustig in aanpak,

kan goed luisteren, samenvatten en weet moeilijkheden vanuit de kern aan te pakken,

heeft respect voor je overtuiging maar kan je, indien gewenst, vanuit een doorleefde christelijke visie ondersteunen,

inspireert, is heel hartelijk.

Achteraf sta je versteld van wat ze samen met je bereikt,

het is er een oase van rust…

Kortom een echte aanrader!

Joke

In-servicetraining

Een aanrader

De vorming ‘Omgaan met veranderingen en zorg dragen voor medewerkers en jezelf’ was een schot in de roos. Rijke inhoud, boeiend gebracht en veel aandacht voor groepsdynamiek. Een aanrader voor doeners!

 

One-2-be

Het one-2-be-programma geeft studenten inzicht in hun eigen talenten, sterktes, passies en waarden, om van hieruit stil te staan bij beroepskeuze en studies. Het kunnen inzetten van je sterkten en talenten geeft energie en zorgt ervoor dat we met passie ons beroep kunnen uitoefenen.

Bedankt
Dag Veerle, ik heb juist mijn rapport gekregen en van mijn 7 examens heb ik maar 1 lichte buis van 9, maar deze kan ik nog makkelijk ophalen. Bedankt voor het helpen zoeken naar mijn richting, het is helemaal mijn ding. Ik amuseer me daar en heb al veel leuke mensen ontmoet. Dank u wel! Groetjes, Ilse.

 

Creatieve levensplanning

Creatieve levensplanning is een fantastische manier om levenskunstenaar te worden en je leven op een creatieve, vernieuwende manier vorm te geven. Het is op de eerste plaats een ontdekkingstocht naar je persoonlijke talenten en mogelijkheden en op welke manier je deze kan vorm geven.

Creatieve Levensplanning was voor mij een eye-opener.

Ik kan veel met mijn leven doen, veel meer dan ik denk. Ik mag een levenskunstenaar zijn.
In de cursus heb ik geleerd na te denken over wie ik ben,wat ik kan en vooral waar ik vreugde uit put. Nu zie ik veel klaarder waar ik naar toe wil en hoe ik dit ga aanpakken. Het was ook zo goed om mijn leven in zijn geheel te bekijken: mijn beroep, gezin, vrije tijd , inzet in de samenleving en mijn gelovig op weg gaan.
Nu ben ik in een zin rustiger geworden omdat er veel meer duidelijkheid is. Ik ben ook gedrevener omdat ik een specifieker doel voor ogen heb. Creatieve levensplanning is een fantastische kans die je niet mag laten liggen. Ik kan het iedereen aanraden. S.D.